fbpx
OUR
PROMISE
2019 © Therapy Room. All Rights Reserved. Proudly Crafted by Quart Agency
OUR
PROMISE
High Tech Health – Sauna cu sistem unde infraroșii

Expert în relaxare

Institute of Health
Sănătate și wellness

Dacă vrei să te simți și să arăți bine, sauna cu sistem de unde infraroșii este o alternativă excelentă. Aceasta nu doar că te ajută să îți păstrezi greutatea optimă, dar te și scapă de stres și alte probleme medicale.

Therapy Room dispune de modelul High Tech Health, echipament recunoscut în toată lumea de către specialiști pentru efectele benefice asupra organismului. Aceasta acționează asupra corpului mai eficient decât sauna tradițională, stumulând procesul de detoxifiere naturală.

Mai exact, sauna cu infraroșii susține sistemul imunitar al organismului, îmbunătățește condiția cardiovasculară, reduce stresul, controlează greutatea și elimină celulita, diminuează durerea musculară, înlătură oboseala etc.

Institute of Health
Sigură, confortabilă și hiperalergernică

Datorită materialelor din care este realizată sauna High Tech Health, aceasta este hipoalergenică, ceea ce înseamnă că riscul apariției unor reacții alergice este foarte mic. De asemenea, frecvența și intensitatea undelor infraroșii facilitează absorțbia lor în organism, oferind multiple beneficii.

Aerul din cabină este mereu proaspăt datorită tehnologiei care maximizează cantitatea de oxigen și reduce nivelul de CO2. Astfel, capacitatea organismului de a se detoxifia este intensificată, iar persoanele claustrofobe se vor simți în largul lor pe toată durata șederii în cabina de saună.

Pacienți din întreaga lume au testat sauna cu unde infraroșii High Tech Health și au descoperit beneficiile acestei forme de terapie. Dacă vrei să te convingi de eficiența acestui echipament, Therapy Room te așteaptă cu o echipă de specialiști nerăbdători să aibă grijă de tine. Contactează-ne!

OUR
PROMISE
ECHIPAMENTELE NOASTRE

Echipamente performante, moderne, special achiziționate pentru intervenții non-invazive, care să rezolve problemele tale la cel mai înalt nivel.

LPG – Cellu M6 alliance
Echipamente noastre performante vin în ajutorul medicilor pentru a ne asigura că ai parte de cele mai bune servicii medicale.
Vezi detalii
Vivid T8 S/W Function
Expert în cardiologie
Vezi detalii
Voluson P6
Expert în scanări și imagini 3D
Vezi detalii
Cutera XEO
Expert în sănătatea pielii
Vezi detalii
Quamvis 320 – Camera Hiperbară
Expert în terapie hiperbară
Vezi detalii

THERAPY ROOM ON SOCIAL MEDIA
Ne găsești pe Facebook și Instagram cu recomandări și noutăți din lumea medicală.

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi tratamente, sfaturi și promoții. Hai în comunitatea noastră.

×
Te sunam noi

Dacă nu ne poți contacta acum, lasă-ne un număr de telefon și te vom suna pentru o programare la specialiștii noștri.