fbpx
OUR
PROMISE
2021 © Therapy Room. All Rights Reserved. Proudly Crafted by Quart Agency
OUR
PROMISE
Daniela Manolache Specialist

Daniela Manolache Specialist

Institutul nostru de sanatate este un templu de metode integrative de vindecare si remedii. Impletind metode de medicina clasica, cu cele mai moderne metodologii de vindecare ale structurii profunde al sistemului uman de sanatate, dezvoltam institutul nostru cu cele mai recente tendinte din medicina contemporana.

Echipa noastra medicala reprezinta o bogatie de specialisti, care nu sunt doar responsabili fata de pacientii lor, dar si foarte dedicati menirii lor de medici. Avem cei mai buni medici, care se ingrijesc nu doar de stabilirea unui diagnostic, dar si de identificarea si implementarea strategiei de vindecare.

Camerele noastre de terapie, la dispozitia dumneavoastra pentru a gasi raspunsul adecvat la provocarile de sanatate cu care va confruntati, reprezinta cea mai buna oferta de expertiza si grija. Fiecare dintre medicii nostri va pune la indemana grija personalizata si sfaturi complexe, pentru a raspunde cu eficienta provocarilor dumneavoastra de sanatate, de la faza de preventie pana la diagnostic si tratament.


OUR
PROMISE

THERAPY ROOM ON SOCIAL MEDIA
You can find us on Facebook and Instagram, where you will find out how to take care of your body daily.

Sign up to our newsletter to find out about all the procedures. Join the community.

×
Let us call you

If you are not available for the moment, complete the field with your number and we will call back. Our specialists are here to help you.