fbpx
OUR
PROMISE
2021 © Therapy Room. All Rights Reserved. Proudly Crafted by Quart Agency
Hollywood Laser Peel – Instant Wow Effect! Procedură unică, fără durere și fără perioadă de recuperare!

Ce este?

Hollywood Laser Peel este procedura preferată a celebrităților anterior defilării pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar! Hollywood Laser Peel reprezintă un tratament laser revoluționar de tip non invaziv și fără durere, cu efecte vizibile imediat, care permite abordarea eficientă și rapidă a variatelor probleme ale pielii, fără efecte secundare și fără perioadă de recuperare, și care poate fi utilizat la orice vârstă și pentru orice tip de piele, chiar și pentru pielea sensibilă!

Hollywood Laser Peel este o soluție brevetată eficientă și sigură, cu un număr foarte mare de intervenții la nivel mondial, care permite tratamentul simultan al mai multor probleme de tip tonus și textură cutanată, riduri și linii fine, cicatrice și pori dilatați, precum și pentru variate forme de pigmentare!

Prin utilizarea unei soluții speciale de carbon în combinație cu un laser de ultimă generație, Hollywood Laser Peel contribuie la exfolierea controlată a pielii, la curățarea în profunzime a porilor și reducerea dimensiunilor acestora, la diminuarea secreției de sebum și distrugerea bacteriilor de la nivelul pielii, iar pielea devine instantaneu mai strălucitoare, mai luminoasă și mai fină!

Tratamentul poate fi aplicat pentru orice tip de piele, și are beneficii suplimentare în cazul celor cu o piele grasă și cu multiple puncte negre, cu pori dilatați și cu un aspect lipsit de vitalitate al pielii, cu o textură aspră și cu prezența de variate pete pigmentare!

Hollywood Laser Peel are efecte atât la nivelul straturilor superficiale ale pielii prin îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii și curățarea completă a porilor, cât și la nivelul structurilor profunde prin stimularea sintezei de colagen și de acid hialuronic proprii pielii!

În ce constă procedura?

Hollywood Laser Peel constă în mai multe etape, stabilite pe bază științifică, și care în final conduc la obținerea unui efect de tip ,,Wow Instant,,! Platforma laser care este utilizată – Spectra XT, permite pe lângă realizarea intervenției Hollywood Laser Peel, și a altor intervenții unice pentru pacienții cu acnee, rozacee (cuperoză) sau melasma ca Laser Toning, Revital Treatment, RuVY Touch sau Gold Toning!

Primul pas este aplicarea unei soluții speciale de carbon activat la nivelul întregii fețe, soluție care are atât rolul de a penetra în profunzimea porilor (pentru curățarea completă și reducerea dimensiunii acestora) și de a îndepărta straturile de celule moarte de la suprafața pielii, cât și de a contribui la transferul energiei laser în profunzimea pielii în vederea stimulării sintezei de colagen și acid hyaluronic. Loțiunea de carbon ajunsă în profunzimea porilor contribuie la îndepărtarea bacteriilor și a sebumului, a variatelor impurități precum și a celulelor moarte de la suprafața pielii!

Următorul pas constă în activarea soluției de carbon cu ajutorul platformei laser Spectra XT, prin folosirea laserului de tip Nd-YAG cu o lungime a pulsului de 0,3ms! Această activare inițială permite ca loțiunea de carbon să se fixeze de celulele superficiale ale pielii, de sebum și impurități. Apoi se utilizează o tehnologie laser specială de tip QS sau Q –Switched, cu o durată a pulsului în domeniul nanosecundelor (o realizare tehnologică remarcabilă), care are rolul de a îndepărta loțiunea de carbon aplicată și de obținerea unui efect Wow imediat!

Practic, se obține o curățare profundă și controlată, cu îndepărtarea sebumului și   impurităților, a celulelor  moarte din straturile superficiale ale pielii și a bacteriilor, concomitent cu reducerea petelor și stimularea sintezei de colagen și acid hyaluronic în structurile profunde ale pielii!

Procedura este rapidă, durează mai puțin de o oră, este lipsită complet de durere și nu are nevoie de perioadă de recuperare sau de îngrijire specială post intervenție, de aici și denumirea foarte sugestivă de „lunch time procedure”!

Care sunt beneficiile?

Hollywood Laser Peel asigură multiple beneficii într-o singură procedură rapidă, fără durere și fără perioadă de recuperare, beneficii care sunt atât imediate cât și pe termen lung! Aceste beneficii au la bază mecanismele fundamentale ale procedurii respectiv exfolierea controlată a pielii, curățarea în profunzime și reducerea dimensiunii porilor, diminuarea sebumului și îndepărtarea bacteriilor, precum și îndepărtarea leziunilor pigmentare!

Beneficiile sunt de tip curățare profundă, exfoliere și întinerirea pielii, cu o piele mai tonică și mai elastică, mai strălucitoare și mai omogenă, mai fină și mai puternică!

Prin reducerea dimensiunii și activității glandelor sebacee, precum și prin distrugerea bacteriilor și diminuarea porilor, pacienții cu acnee sau seboree obțin rezultatele dorite într-un interval de timp scurt!

Stimularea sintezei de collagen și acid hyaluronic contribuie la reducerea liniilor fine și a ridurilor, la corectarea semnelor asociate cu procesul de îmbătrânire al pielii, la ameliorarea cicatricelor și obținerea unui aspect sănătos și strălucitor al pielii!

Pacienții după intervenție au o reacție imediată de tip ,,WOW… Nu îmi vine să cred! Chiar are efecte pe loc! Abia aștept următoarea ședință de tratament”!

Care sunt avantajele procedurii?

Absența durerii și a perioadei de recuperare, durata scurtă a procedurii și efectele complexe ale acesteia, posibilitatea utilizării de-a lungul întregului an și efectele imediate sunt elementele care fac din Hollywood Laser Peel o procedură unică la nivel mondial!

Concluzii.

Hollywood Laser Peel are efecte imediate și simultane la nivelul tonusului, elasticității și texturii pielii, a porilor dilatați și leziunilor pigmentare (inclusiv pentru pistrui, melasma sau a petelor post expunere la soare), a cicatricelor și ridurilor fine, precum și efecte pe termen lung de reducerea semnelor asociate cu procesul de îmbătrânire al pielii!

Primul pas pentru a beneficia de această procedură unică este să vă programați la un consult de specialitate, unde în baza examenului clinic și a unui istoric complet, se va stabili schema de tratament, respectiv numărul de ședințe necesar, intervalul la care trebuie efectuate precum și modul de îngrijire al pielii dv!

Hollywood Laser Peel reprezintă una dintre cele mai avansate metode de curățare a pielii concomitent cu un proces de întinerire, fără durere și fără perioadă de recuperare, cu rezultate imediate!

VICTOR GABRIEL CLĂTICI, MEDIC PRIMAR DERMATOLOG

THERAPY ROOM ON SOCIAL MEDIA
Ne găsești pe Facebook și Instagram cu recomandări și noutăți din lumea medicală.

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi tratamente, sfaturi și promoții. Hai în comunitatea noastră.

×
Te sunam noi

Dacă nu ne poți contacta acum, lasă-ne un număr de telefon și te vom suna pentru o programare la specialiștii noștri.