fbpx
OUR
PROMISE
2019 © Therapy Room. All Rights Reserved. Proudly Crafted by Quart Agency
OUR
PROMISE
Dr. Madalina Ciupan – Medic primar

Dr. Madalina Ciupan – Medic primar

Dr.Madalina  Ciupan medic primar specializat in chirurgie estetica, plastica si  microchirurgie reconstructiva absolventa a facultatii de medicina generala a Universitatii  de Medicina si Farmacie Bucuresti, promotia 1994, an in care participa la concursul de rezidentiat unde obtine locul 1, alegand sa-si efectueze rezidentiatul in spitalul de Urgenta Floreasca sub indrumarea Domnului Profesor Ioan Lascar.

In anul 1999 devine medic specialist cu post in clinica de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva a spitalului de Urgenta Floreasca, iar din 2004 isi  desfasoara activitatea ca medic primar. Pregatirea in chirurgia estetica  a  inceput-o din anul 1995 in clinica privata  a Domnului Professor Ioan Lascar.

Este membra a Societatii Romane de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, membra IPRAS(International  Plastic Reconstructive Aesthetic Surgery), membra EPRAS (European Plastic Reconstructive Aesthetic Surgery). De-a lungul timpului a  urmat mai multe cursuri de supraspecializare atat in tara dar mai ales in strainatate cu Dr. Maurizio di Maio, Profesorul Nava, Dr. Botti, Dr. Perheden. A participat la congrese si multiple workshopuri de chirurgie estetica, anti-aging, terapie laser, endermologie.


OUR
PROMISE

THERAPY ROOM ON SOCIAL MEDIA
Ne găsești pe Facebook și Instagram cu recomandări și noutăți din lumea medicală.

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi tratamente, sfaturi și promoții. Hai în comunitatea noastră.

×
Te sunam noi

Dacă nu ne poți contacta acum, lasă-ne un număr de telefon și te vom suna pentru o programare la specialiștii noștri.