fbpx
OUR
PROMISE
2020 © Therapy Room. All Rights Reserved. Proudly Crafted by Quart Agency
OUR
PROMISE
Ioan Marinescu – Medic Primar

Ioan Marinescu – Medic Primar

Dr. Ioan Marinescu face parte din noua generatie de chirurgi plasticieni din Romania. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti in 1998 si s-a specializat in Chirurgie Plastica si Reconstructiva la Spitalul Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri si in paralel la Spitalul Clinic Colentina. Este membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.

Din 2007, Dr. Marinescu lucreaza la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti, unde a fost mai intai medic specialist chirurgie plastica si reconstructiva, iar apoi, din iunie 2012, medic primar. In cei peste 10 ani de activitate in domeniul chirurgiei plastice, Dr. Ioan Marinescu a dobandit o experienta bogata in toata gama de operatii plastice si reconstructive, in special in chirurgia reconstructiva a fetei. A realizat interventii reconstructive complexe dupa excizii oncologice, chirurgie post-traumatica, chirurgie a sanului, reconstructie a mainii, microchirugie.

Inca din perioada de rezidentiat intra in contact cu sectorul medical privat al chirurgiei estetice, iar in prezent este colaborator permanent la clinicile Body Profile si Cutera din Bucuresti unde abordeaza intregul spectru al chirurgiei estetice: chirurgia sanului (ridicare, reductie, marire cu implant, reconstructie), chirurgia fetei (rinoplastie, septoplastie, blefaroplastie, otoplastie, lifting facial si cervical), conturarea corpului (abdominoplastie, liposuctie, lipofilling) precum si tehnici non invazive sau putin invazive (fillere, volumizatoare, injectari toxina botulinica).
Dr. Ioan Marinescu este in contact permanent cu ultimele noutati din domeniu la nivel international, prin participarea la conferinte, cursuri, simpozioane de profil.


OUR
PROMISE

THERAPY ROOM ON SOCIAL MEDIA
Ne găsești pe Facebook și Instagram cu recomandări și noutăți din lumea medicală.

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi tratamente, sfaturi și promoții. Hai în comunitatea noastră.

×
Te sunam noi

Dacă nu ne poți contacta acum, lasă-ne un număr de telefon și te vom suna pentru o programare la specialiștii noștri.