fbpx
OUR
PROMISE
2020 © Therapy Room. All Rights Reserved. Proudly Crafted by Quart Agency
OUR
PROMISE
Daniela Manolache – Medic Specialist

Daniela Manolache – Medic Specialist

Institutul nostru de sanatate este un templu de metode integrative de vindecare si remedii. Impletind metode de medicina clasica, cu cele mai moderne metodologii de vindecare ale structurii profunde al sistemului uman de sanatate, dezvoltam institutul nostru cu cele mai recente tendinte din medicina contemporana.

Echipa noastra medicala reprezinta o bogatie de specialisti, care nu sunt doar responsabili fata de pacientii lor, dar si foarte dedicati menirii lor de medici. Avem cei mai buni medici, care se ingrijesc nu doar de stabilirea unui diagnostic, dar si de identificarea si implementarea strategiei de vindecare.

Camerele noastre de terapie, la dispozitia dumneavoastra pentru a gasi raspunsul adecvat la provocarile de sanatate cu care va confruntati, reprezinta cea mai buna oferta de expertiza si grija. Fiecare dintre medicii nostri va pune la indemana grija personalizata si sfaturi complexe, pentru a raspunde cu eficienta provocarilor dumneavoastra de sanatate, de la faza de preventie pana la diagnostic si tratament.


OUR
PROMISE

THERAPY ROOM ON SOCIAL MEDIA
Ne găsești pe Facebook și Instagram cu recomandări și noutăți din lumea medicală.

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi tratamente, sfaturi și promoții. Hai în comunitatea noastră.

×
Te sunam noi

Dacă nu ne poți contacta acum, lasă-ne un număr de telefon și te vom suna pentru o programare la specialiștii noștri.