fbpx
OUR
PROMISE
2021 © Therapy Room. All Rights Reserved. Proudly Crafted by Quart Agency
OUR
PROMISE
IV DRIPS – terapii intravenoase

IV DRIPS - terapiile intravenoase

Sănătate și frumusețe prin terapia intravenoasă

Pentru a te bucura cât mai mult timp de frumusețea naturală a corpului tău și o stare de bine la nivelul întregului organism, îți propunem terapiile intravenoase – un mix de mineralele, vitaminele și aminoacizii ce îți oferă un boost de energie și vitalitate.

Tratamentele presupun administrarea nutrienților și substanțelor terapeutice direct în sânge, ceea ce asigură o absorbție completă. Spre deosebire de suplimentele care ajung în sistemul digestiv și sunt metabolizate mai greu, tratamentul intravenos accelerează absorbția substanțelor și oferă organismului resursele de care are nevoie pentru a fi în formă.

Bio și revitalizant

Terapia intravenoasă este o soluție modernă de suplimentare a necesarului de nutrienți, vitamine, minerale și alte substanțe care nu se mai regăsesc în dieta noastră din cauza alimentelor procesate pe care le consumăm, dar și altor factori care ne afectează sănătatea.

Astfel, această procedură nu substituie un stil de viață sănătos, ci vine în completarea unei alimentații corecte și exercițiului fizic – două elemente esențiale pentru o sănătate de fier.

Tratamentul acționează nivel estetic (piele, păr și unghii), dar și asupra nivelului de energie pe care îl generează organismul. În funcție de fiecare pacient în parte, efectul acestui tratament poate dura până la câteva săptămâni.

« Inapoi Contacteaza-ne
Beneficii imediate. Fără efecte secundare

ACȚIONEAZĂ RAPID

Datorită terapiei intravenoase, nutrienții și substanțele ajung direct în sânge rapid, sigur și eficient. Astfel, în câteva zeci de minute, organismul tău primește o doză completă de energie.

TESTAT ȘTIINȚIFIC

Toate tratamentele intravenoase au fost testate, dezvoltate și perfecționate de către medici specialiști din întreaga lume.

SIGUR ȘI EFICIENT

La nivel internațional, milioane de pacienți au beneficiat de efectele tratamentului intravenos, acțiunea acestuia fiind sigură. Această terapie are rolul de a spori și menține frumusețea, de a revitaliza organismul, de a-l vindeca și de a-i crește rezistența în fața oricărei provocări.

Terapia intravenoasă necesită analize de sânge și o discuție preliminară cu un specialist. Așadar, contactează-ne pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre medicii noștri!

« Inapoi Contacteaza-ne
OUR
PROMISE
CADRE MEDICALE

In cadrul centrului nostru, sanatatea ta nu este pusa in mainile unui singur medic. O intreaga echipa de specialisti lucreaza impreuna pentru a gasi solutiile optime pentru tine.


LIFE
PROMISE
SPECIALIZĂRILE NOASTRE

Ei sunt cei care și-au propus ca scop vindecarea ta. Apelează cu încredere la echipa Therapy Room pentru o consultație.

PhysioAge

Testele PhysioAge au grijă de evoluția corpului tău in timp și monitorizează procesul de imbătrânire al corpului tău. Poți afla din timp cum va evolua corpul tău și cât de sănătos va fi in viitorul îndepărtat.

Vezi detalii

Analiza Corporala cu InBody 570

Analiza corporala cu InBody 570 – tehnologie coreeana de ultima generatie

Vezi detalii

Medicina Generală

Tratarea problemelor generale ale pacientului și recomandări către alte secții

Vezi detalii
THERAPY ROOM ON SOCIAL MEDIA
Ne găsești pe Facebook și Instagram cu recomandări și noutăți din lumea medicală.

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi tratamente, sfaturi și promoții. Hai în comunitatea noastră.

×
Te sunam noi

Dacă nu ne poți contacta acum, lasă-ne un număr de telefon și te vom suna pentru o programare la specialiștii noștri.